مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز:

سرانه تولید زباله در اهواز بیشتر از ۲ و نیم برابر استاندارد جهانی است

سرانه تولید زباله در اهواز بیشتر از ۲ و نیم برابر استاندارد جهانی است خشكشوئی آنلاین: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز با بیان این كه در هر شبانه روز هفت تن زباله عفونی و 10 تن زباله بیمارستانی در اهواز تولید می شود، اظهار داشت: سرانه تولید زباله در اهواز بیشتر از 2.5 برابر استاندارد جهانی است.


-->
به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا منطقه خوزستان، محمدرضا قنواتی در جلسه كارگروه پسماند كه امروز (یكشنبه، ۹ تیر) با حضور هیأت نمایندگان اتحادیه اروپا در حوزه محیط زیست، در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار نمود: سرانه جهانی تولید زباله، روزانه ۳۰۰ گرم است در صورتیكه این رقم در اهواز ۷۰۰ گرم یعنی بیشتر از ۲.۵ برابر استاندارد جهانی است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز اظهار داشت: ۶۹ درصد زباله ها در اهواز، تر و ۳۱ درصد آن خشك است. همین طور تولید زباله در اهواز روزانه ۷۷۰ تن است كه با زباله تولیدی در شهرهای اطراف، به ۹۵۰ تن در روز می رسد.
قنواتی اضافه كرد: همین طور در هر شبانه روز هفت تن زباله عفونی و ۱۰ تن زباله بیمارستانی در اهواز تولید می شود.
وی اشاره كرد: هم اكنون از ۷۷۰ تن زباله تولیدی در شهر اهواز، یك درصد آن در كارخانه پردازش با ۱۱۰ كارگر پردازش می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز عنوان كرد: روزانه مساحتی به وسعت ۹ میلیون مترمربع در اهواز رفت و روب می شود. همین طور روزانه توسط ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات كار حمل زباله انجام می شود. حمل زباله و رفت و روب توسط ۲ هزار و ۶۹۷ نفر انجام می شود.
وی عنوان كرد: ۲۰۰ دستگاه ماشین حمل پسماند اهواز، به سامانه جی پی اس مجهز هستند. این سامانه حركت ماشین در طول مسیر و در سطح منطقه و حركت در معابر محله را هم نشان داده است.
قنواتی با اشاره چالش های این سازمان، اشاره كرد: دو چالشی كه در اهواز وجود دارد مواد زیرسرندی و مواد ریجكت (مواد آلی و ریجكت) هستند. حالا در بعضی شهرهای كشور كارخانه زباله سوز ۲۰۰ تنی وجود دارد و ما هم می توانیم با هزینه كمی مانند این كارخانجات داشته باشیم اما عمده گرفتاری ما درباب مواد ریجكت (۳۰۰ تنی) است. عمده آتش سوزی ما ناشی از زباله های ریجكت است برای اینكه دفع زباله را با مشكل مواجه كرده است. یكی دیگر از مشكلات، بحث تأمین اعتبار است كه برای راه اندازی هر سلول زباله باید ۷ میلیارد تومان هزینه شود.
وی با اشاره به برنامه های اجرا شده در سال ۹۷ در حوزه پسماند، اظهار داشت: انتخاب پیمانكار جدید برای كارخانه تفكیك از مبدا، بازسازی كارخانه، ارتقای ۲ متری ارتفاع سلول مهندسی، انتخاب پیمانكار جمع آوری مكانیزه زباله، انجام مقدمات اجرای طرح تفكیك از مبدا، انتخاب پیمانكار و برنامه ریزی برای این طرح از اقدامات انجام شده هستند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز با اشاره به برنامه های سال جاری اظهار داشت: راه اندازی ساختمان اداری در سایت دفن زباله صفیره و اجرای پایش تصویری و نصب دوربین بعضی از اقدامات پیش بینی شده در بودجه سال ۹۸ هستند كه بعضی از این برنامه ها در حال اجرا می باشد.
وی عنوان كرد: پروژه هایی با مشاركت بخش خصوصی پیش بینی شده كه شامل ۱۴ بسته سرمایه گذاری با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان است. راه اندازی شهرك بازیافت تولید كمپوست برای پسماندهای اهواز، راه اندازی سایت بازیافت پلاستیك، راه اندازی سایت بازیافت قطعات الكترونیكی و راه اندازی سایت بازیافت آلومینیوم بعضی از این پروژه ها هستند كه توجیه اقتصادی دارند.
قنواتی افزود: در بحث پسماند، ۱۵ مورد فرصت سرمایه گذاری در اهواز وجود دارد كه راه اندازی نیروگاه برق، استحصال گاز متان برای تولید برق، بازیافت نخاله ساختمانی و راه اندازی شهرك بازیافت با هدف ساماندهی ۲۵۰ انبار ضایعاتی شناسایی شده بعضی از این موارد هستند.




منبع:

1398/04/09
01:02:03
5.0 / 5
5188
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , بازسازی , بودجه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین