در گفت وگو با خشكشوئی آنلاین اعلام شد

هوشمندسازی سیستم ها راه برون رفت از چالش كلانشهرها

هوشمندسازی سیستم ها راه برون رفت از چالش كلانشهرها به گزارش خشكشوئی آنلاین دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاكید بر اینكه حركت به سمت هوشمندسازی شهر با كمك شركت های دانش بنیان می تواند خیلی از نقص ها را جبران كند، اظهار داشت: اجرای پایلوت ˮتماس اضطراریˮ برای كاهش تلفات جاده ای در این راستا بوده است.


دكتر منوچهر منطقی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این سؤال كه آیا زیر ساخت های هوشمندسازی در كلانشهر تهران موجود است یا خیر، اضافه كرد: اگر بخواهیم به صورت ایده آل به این مورد نگاه نماییم، زیرساخت های هوشمندسازی در كشور وجود ندارد، ولی یكسری زیر ساخت های مختلف در تهران بوجود آمده است كه بر طبق این حداقل ها و زیرساخت ها می توان طرح های مربوط به حمل و نقل هوشمند را تعریف كرد.
وی افزود: برای هوشمندسازی شهرها نخستین اقدامی كه باید انجام داد، این است كه زیرساخت های موجود را در جهت هم بگونه ای قرار دهیم كه بتوانیم به كمك شركت های دانش بنیان نقص های موجود را جبران نماییم تا بتوانیم در گام بعد پروژه هایی را در جهت هوشمندسازی تعریف نماییم و از نتایج آن شهروندان بهره مند شوند.
منطقی با تاكید بر اینكه تابحال این پروژه ها در زمینه هوشمندسازی شهرها در ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته تعریف شده است، تصریح كرد: در این راستا در ستاد دو مبحث "كاهش ترافیك" و "كاهش تلفات جاده ای" دنبال می شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته با اشاره به طرح های تعریف شده در حوزه "كاهش تلفات جاده ای"، اظهار نمود: در این زمینه تماس اضطراری یكی از لزوم ها به شمار می رود؛ چون كه در این صورت اگر خودرویی گرفتار سانحه ای شد، مراكز پلیس و مراكز خدمات درمانی بلافاصله در محل حاضر می شوند.
منطقی از اجرای پایلوت تماس اضطراری (e-call) اطلاع داد و خاطرنشان كرد: در این راستا تفاهم نامه سه جانیه میان ستاد، یكی از شركت های فناور و شركت ایرانسل منعقد شد و بر مبنای آن پایلوت تماس اضطراری در حال اجرا می باشد و در صورت كسب نتایج مطلوب، این طرح تسری خواهد یافت.
وی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را پیاده سازی سامانه تماس اضطراری با هدف توسعه تبادلات علمی و فناورانه در جهت پیاده سازی سامانه تماس اضطراری بر روی یكی از ناوگان های بخش خصوصی برای كاهش تلفات جاده ای دانست.
‏منطقی با اشاره به مفاد این تفاهم نامه، تصریح كرد: برنامه ریزی برای به كارگیری تكنولوژی های جدید در سامانه تماس اضطراری به منظور ارتقای خدمات و بهره وری، تامین منابع مالی و اعتباری در جهت دریافت استانداردهای مربوط و تولید انبوه سامانه تماس اضطراری و تلاش جهت توسعه كاربردی سامانه تماس اضطراری (e-call) برای سایر خودروسازان همچون موارد تاكید شده در این تفاهم نامه به حساب می آید.
وی با تاكید بر اینكه استفاده از این سامانه مدیریت هوشمند مزایای مختلفی دارد، اظهار نمود: همچون این مزایا می توان به موتور قدرتمند نرم افزاری چند زبانه همراه با امكان ترجمه به زبان های مختلف، پشتیبانی از پروتكل های مختلف سخت افزارهای ردیاب، راه اندازی سرویس نقشه محلی بر روی سرور مشتری با قابلیت نمایش لایه های نقشه، تبدیل نقشه به آدرس و برعكس و همینطور قابلیت مسیریابی و قابلیت افزودن لایه های نقشه اختصاصی مشتری با فرمت های استاندارد و داشتن قابلیت هایی نظیر تعمیر و نگهداری هوشمند اشاره نمود.
منطقی همینطور با اشاره به اقدامات ستاد توسعه فناوری های حوزه حمل و نقل پیشرفته، افزود: علاوه بر آن این ستاد در زمینه كاهش ترافیك طرح های مشتركی را با مركز شهر هوشمند شهرداری تعریف كرده است و هم اكنون عناوین این پروژه ها در حال استخراج است و امیدواریم تا آخر سال یك تا دو پروژه در این زمینه اجرایی شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی با اشاره به اثرات هوشمندسازی و كاهش مشكلات در زمینه سوخت خودرو ها، خاطرنشان كرد: یكی از اهداف تغییر قیمت سوخت پیشگیری از قاچاق سوخت بوده است كه در این زمینه همینطور بعضی از شركت های دانش بنیان نرم افزارهایی برای كنترل و نظارت بر مصرف سوخت تهیه كرده اند كه می توان با پیاده سازی آن گام های موثری برای پیشگیری از قاچاق سوخت برداشت.
منطقی، بهره برداری از سیستم های هوشمند در این زمینه را بسیار مؤثر دانست.
به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، سده اخیر، سده "توسعه شهرنشینی" نامیده شده است؛ چونكه روند تغییرات سبك زندگی عموم مردم در سراسر جهان به سمت توسعه شهرنشینی درحركت است و تهران هم بعنوان پایتخت و بزرگترین شهر ایران از این روند مستثنی نیست، بگونه ای كه بر مبنای برآوردها تا سال ۲۰۲۵ میلادی تهران به یكی از ۳۰ ابر شهر پرجمعیت جهان تبدیل خواهد شد.
تهران در حالی تأمین كننده ۴۸ درصد بودجه كشور بوده و سهم بیشتر از ۲۵ درصدی در اقتصاد كشور را دارد كه روند فزاینده توسعه شهرنشینی در آن منجر به چالش هایی نظیر تغییرات اقلیمی ناشی از افزایش مصرف انرژی، آلودگی هوا و افزایش ترافیك شده و رتبه كیفیت زندگی در آنرا به شدت كاهش داده است.
تهران امروز با چالش های گوناگونی مواجه می باشد و بر مبنای آمارها تهران با جمعیتی در حدود ۹ میلیون نفر، در رتبه نازل ۱۹۹ از نظر كیفیت زندگی در سطح جهانی قرار دارد. هم اكنون، بیشتر از ۵۰ درصد بافت مسكونی تهران ناپایدار و ناایمن است و ۴۰ درصد سفرها با خودروی شخصی انجام می شود، ضمن آنكه تعداد روزهای دارای هوای ناسالم در تهران به ۱۰۵ روز رسیده است.
به اعتقاد محققان، حركت به سمت هوشمندسازی می تواند خیلی از معضلات در این عرصه را بكاهد.
شهر هوشمند یك منطقه شهری است كه از انواع مختلف حسگرهای الكترونیكی برای جمع آوری اطلاعات و تحلیل آنها استفاده می نماید كه این اطلاعات برای مدیریت دارایی ها و منابع شهری كارآمد است. این فرایند، شامل اطلاعات جمع آوری شده از شهروندان، دستگاه ها و منابع شهری است كه پردازش و تجزیه و تحلیل می شود تا به نظارت و مدیریت ترافیك و حمل و نقل، سیستم، نیروگاه، آب، تأمین شبكه های زباله، مدیریت، قانون اجرای سیستم های اطلاعاتی و مدارس و كتابخانه ها و بیمارستان ها و دیگر خدمات اجتماعی كمك نماید.




منبع:

1398/08/29
10:22:16
5.0 / 5
4189
تگهای خبر: آب , آلودگی , استاندارد , اقتصاد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین