هیچ كدام از گروه های خونی در مبتلاشدن به كرونا مصون نیستند

هیچ كدام از گروه های خونی در مبتلاشدن به كرونا مصون نیستند به گزارش خشكشوئی آنلاین یك متخصص بیماری های عفونی اظهار داشت: درباب اینكه گروه خونی خاص و افرادی با ژنتیك ویژه به بیماری كووید 19 مبتلا نمی شوند، هیچ شواهد علمی متقنی وجود ندارد. همگان در خطر مبتلاشدن هستند و تنها سفارش می شود از سیستم ایمنی خود محافظت و نكات بهداشتی را رعایت كنید.


دكتر علی اسداللهی امین در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: این نظر كه بعضی از گروه های خونی از مبتلاشدن به كرونا ویروس مصون هستند، هنوز ثابت نشده است. یكسری مقالات در این رابطه منتشر گردید و عنوان گردید كه عمده مبتلایان به این بیماری دارای گروه خونی خاصی هستند، این بررسی در یك كشور و در یك مركز خاص بوده بنا بر این نمی توان آنرا به كل جهان تعمیم داد و این نظریه را پذیرفت.
وی ضمن رد این نظریه كه افرادی با ژنتیك خاص به بیماری كووید ۱۹ مبتلا نمی شوند، اظهار داشت: ویروس كرونا اخیرا ظهور و بروز پیدا كرده و هنوز برای بیان این دسته از نظریه ها زود است، باید مطالعات تخصصی تر با حجم بسیار صورت گیرد و بعد از آن با اطمینان نتیجه تحقیقات عنوان شود.
اسداللهی اضافه كرد: مطرح كردن چنین نظراتی كه مطالعه و تحقیقاتی غنی در پس آن نباشد، تنها سبب نگرانی و استرس بیشتر عموم مردم خواهد شد.
متخصص بیماری های عفونی در پاسخ به این پرسش كه آیا اثرات بیماری كووید ۱۹ تا سالها در بدن بهبود یافتگان باقی خواهد ماند؟ اظهار داشت: همانطور كه اشاره كردم این ویروس تقریباً ۵ ماه است كه خودنمایی می كند، هنوز مطالعات دقیق بر روی این ویروس و اثرات و لطمه های آن كامل نشده است، بدین سبب همه آنچه بیان می شود تنها حدس و گمان است.
وی عنوان كرد: طبق گزارشات تابحال كمتر از ۱۰ درصد از مبتلایان به این بیماری، بعد از بهبود باردیگر و در شرایط دیگری به این ویروس مبتلا شده اند. همین طور بر طبق گزارشات بعضی از افراد بدون داشتن هیچ علامتی به این ویروس مبتلا شده اند و در واقع ناقل این بیماری هستند پس باید بسیار نكات بهداشتی را رعایت نمایند تا این ویروس را به دیگران منتقل نكنند.
اسداللهی اظهار داشت: تابحال اثبات شده كه ویروس كرونا ارگان های مختلفی از بدن را درگیر كرده است. غیر از ریه كه شایع ترین قسمت درگیر است، قسمت های دیگر بدن مانند حس بویایی و اشتها نیز درگیر این ویروس شدند كه البته این موارد بعد از بهبود برگشت پذیر بوده است. اما باتوجه به عمر كوتاه این ویروس هنوز برای پاسخ به این پرسش كه اثرات طولانی مدت این ویروس در بدن به چه صورت است، شواهد علمی متقنی نداریم.
این متخصص بیماری های عفونی اشاره كرد: در شرایط فعلی ابتدا باید از استرس دوری كنیم؛ در مراحل بعد اگر مبتلا به بیماری كووید ۱۹ هستیم حتما از ماسك استفاده نمائیم و بطور مرتب دستان خودرا بشوییم و از تجمعات دوری نماییم.
اسداللهی با اعلان اینكه سیستم ایمنی افراد نقش مهمی در پاسخ به این ویروس ایفا می كند، اظهار داشت: هر چه سیستم ایمنی قوی تر باشد احتمال مبتلاشدن به بیماری كمتر خواهد شد یا در صورت ابتلا، بهبودی امكان پذیرتر خواهد بود. بدین سبب عموم مردم بجای اینكه بر اثر اخبار و اطلاعات نادرست گرفتار استرس و نگرانی شوند، باید با رعایت نكات ضروری از سیستم ایمنی خود حفاظت و آنرا تقویت نمایند.




منبع:

1399/01/10
13:55:46
5.0 / 5
3088
تگهای خبر: اتو , بهداشت , بیماری , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین