گزارش خشكشوئی آنلاین از جنین های فریز شده در دل پایتخت؛

انجماد یک رویا در دمای منفی ۱۹۶ درجه

انجماد یک رویا در دمای منفی ۱۹۶ درجه خشکشوئی آنلاین: حدودا ۵۸ سال قبل تاجری در محله شوش و قیام که از قضا صاحب اولادی نشده بود، مبادرت به وقف ۲۷ هزار مترمربع زمین از اموال خود در یکی از مناطق محروم پایتخت کرد؛ زمینی که قرار شد به ساخت یک بیمارستان مخصوص زنان و زایمان اختصاص داده شود تا شاید از این طریق رویایی که برای ˮحاج محمد مهدی صبوحیˮ محقق نشد، برای سایرین دست یافتنی شود...


به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، در دل یکی از شلوغ ترین مناطق پایتخت و در فاصله کمی از بازار جهیزیه شوش، بیمارستانی قرار گرفته است که به یک کار مهم مشغول است؛ برآورده کردن یک آرزو.
جایی که حتی محیط آن هم کمتر به سایر بیمارستان هایی که به آن قدم گذاشته ام شبیه است. از یک خیابان مشجر و آرام در داخل بیمارستان می گذرم تا به یک جشن برسم؛ جشن نوگلان متولد شده حاصل از «جنین های فریز شده».
قبل از رسیدن به سالن آمفی تئاتر صدای خنده ها و بازی های کودکانه ای در هم آمیخته با صدای آهنگ، نوید رسیدن می دهند. درست حدس زده بودم، امروز خبری از سخنرانی و عرضه گزارش عملکردهای طولانی نیست چون بر تمام صندلی های سالن خانواده هایی نشسته اند که زمانی رویای فرزنددار شدن داشتند؛ ولی اکنون با فرزند خود در انتظار شروع جشن هستند و چه گزارش عملکردی شفاف تر از این؟.
نگاهی در سالن می چرخانم؛ مادران و پدران از هر طیف و سنی با یک یا دو فرزند خود اینجا حضور دارند. والدینی که به دلایلی همچون ناباروری، سن بالای مادر و یا وجود برخی بیماری ها در مادر مجبور به استفاده از روش درمانی استفاده از جنین فریز شده خود شده اند. بچه ها مجال گفتگو نمی دهند اما تصمیم می گیرم به سراغ چند خانواده بروم تا از تجربه آنها بپرسم.


۳ روایت از روند تحقق یک رویا مادر نیلا و نیما می گوید: « من و همسرم پس از ازدواج مبادرت به حاملگی کردیم اما پس از حدود دو سال متوجه شدیم امکان حاملگی به شکل طبیعی برای ما وجود ندارد؛ بنابراین یک یا دو سال هم به پزشکان مختلف رجوع کردم که باز هم موفق به حاملگی نشدیم تا سرانجام با راهنمایی یکی از پزشکان متوجه شدم که باید به مرکز درمان ناباروری رجوع کنم اما، به علت هزینه بالای سایر مراکز تصمیم گرفتیم روند درمانی را در مرکز درمان ناباروی بیمارستان مهدیه آغاز نماییم. با مشورت پزشکان این مرکز متوجه شدیم که لازم است عمل IVF انجام دهیم که فرآیند برداشت ۳۰ تخمک از بدن من و تشکیل ۲۹ جنین شروع شد.»
او ادامه می دهد: « ۲۹ جنین تشکیل شده فریز شدند و فرآیند درمانی آغاز شد؛ متاسفانه در دو سیکل اول درمانی IVF جنین هایی که به بدنم منتقل شده بودند دفع شد تا این که سرانجام سیکل سوم درمان موفقیت آمیز بود و صاحب یک دختر و یک پسر دو قلو در سال ۱۴۰۰ شدیم.»
پدر زینب هم در اینباره می گوید: « پنج سال قبل دیگر مطمئن شدیم که برای باروری طبیعی مشکلاتی داریم و به مرکز درمان ناباروی بیمارستان مهدیه رجوع کردیم. در وهله اول روش درمانی IUI (روش درمانی تلقیح داخل رحمی اسپرم) برایمان موفقیت آمیز نبود؛ بنابراین پس از فرآیند برداشت تخمک و تشکیل ۱۵ جنین، به مدت سه ماه جنین ها فریز شده باقی ماند و سپس با روش IVF به بدن همسرم انتقال داده شد و خوشبختانه در سیکل اول درمان در سال ۱۳۹۸ توانستیم صاحب یک فرزند شویم. هنوز هم ۱۰ جنین به شکل فریز در مرکز داریم که هزینه نگهداری سالیانه آن حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان است.»
او در رابطه با علت انتخاب مرکز درمان ناباروی بیمارستان مهدیه، توضیح می دهد: « از منابع مختلفی تعریف این مرکز و پرسنل حرفه ای آنرا شنیده بودیم اما یکی از مهم ترین علل ما برای انتخاب این مرکز هزینه های آن بود؛ چونکه با سایر مراکز خصوصی حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد متفاوت است و مبلغ خیلی ناچیزی از زوجین دریافت می کنند.»
مادر علیرضا هم می گوید: « حدودا پنج سال برای حاملگی تلاش کردم اما موفق نشدم، بعد از رفتن به مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهدیه هم ابتدا روش درمانی IUI را انجام دادم که در این روش هم موفق نبودم و سرانجام عمل IVF انجام شد؛ در واقع سه جنین در این فرآیند به بدن من منتقل شد که تنها یک جنین باقی ماند و در سال ۱۴۰۰ به دنیا آمد.»
وی علت انتخاب مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهدیه را هزینه پایین عرضه خدمات آن عنوان می کند و ادامه می دهد: « یکی دیگر از نکات مهم این بود که حدودا تمام روند درمانی در خود مرکز انجام شد و ما مجبور به رجوع همزمان به چند مرکز برای انجام کارهای مختلف نبودیم.»


چرا از جنین های فریز شده استفاده می شود؟ جشن و شادی همچنان ادامه دارد که ما با گروه درمانی بیمارستان به درمانگاه درمان ناباروری می رویم تا از محلی که رویای مادری و پدری را به این زوجین هدیه می دهد، بازدید نماییم. جایی که از مراحل مختلف پذیرش بیماران تا کاستن استرس زوجین، بخش تغذیه با هدف تنظیم برنامه غذایی و تعدیل BMI در موارد لازم، تحریک تخمک گذاری، IUI، IVF، ICSI، لاپاراسکوپی تشخیصی و درمانی و هیستروسکوپی تشخیصی و درمانی در آن صورت می گیرد.
روند فریز جنین شامل تخمک کِشی از تخمدان های خانم تحت عمل پانکچر و سپس بارور کردن تخمک ها با اسپرم همسر با روش IVF یا میکرواینجکشن در لابراتوار و در نهایت فریز کردن جنین ها است. انتقال جنین فریز شده روشی متداول می باشد که اولین فرایند موفقیت آمیز فریز و ذوب جنین برای انتقال، ۴۲ سال پیش انجام شده است.
این روش برای افرادی که لازم است جنین هایشان پیش از انتقال باید ارزیابی ژنتیکی شود تا جنین های سالم منتقل شوند، برای مادرانی که تحت درمان داروی خاصی باشند و برای اجنتاب از عوارض سندرم تحریک بیش از اندازه تخمدان که با وقوع حاملگی تشدید می شود و... صورت می گیرد.
دکتر فرهنگ عابد _ جنین شناس

1402/03/16
10:01:54
0.0 / 5
358
تگهای خبر: اتو , بیماری , تجربه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین