سنگاپور، میزبان دیداری حساس اعلام تاریخ روز موعود

سنگاپور، میزبان دیداری حساس اعلام تاریخ روز موعود خشكشوئی آنلاین: رئیس جمهور آمریكا اعلام نمود كه 12 روز دیگر با رهبر كره شمالی دیدار خواهد نمود.



زهره نوروزپور: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریكا بعد از دیدار با مقام ارشد كره شمالی اعلام نمود كه 12 ژوئن با كیم جونگ اون رهبر كره شمالی دیدار خواهد نمود.
به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از خبر آنلاین به نقل از وب سایت خبرگزاری رویترز، این جدیدترین تغییر موضع در دیپلماسی دولت آمریكا بابت از میان برداشتن برنامه تسلیحات اتمی پیونگ یانگ به حساب می آید.

هشت روز بعد از لغو این نشست، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریكا از رئیس سابق سازمان اطلاعات كره شمالی در كاخ سفید استقبال كرد.

به گزارش رویترز، وی بعد از دیدار 90 دقیقه ای خود با كیم یونگ چول در كاخ سفید اظهار داشت: امروز دیدار خوبی داشتیم. فكر می كنم كه این آغاز بزرگی باشد. این اولین سفر یك مقام كره شمالی به كاخ سفید در 18 سال قبل به حساب می آید.

رئیس جمهوری آمریكا همینطور افزود كه انتظار دارد نتایج بسیار مثبتی با كره شمالی به دست بیاید و می توان نشست سنگاپور را نقطه عطفی در این باره دانست.

رئیس جمهوری آمریكا همینطور به خبرنگاران اظهار داشت: ما نمی خواهیم 12 ژوئن به سنگاپور برویم و چیزی را امضا نماییم. ما به دنبال آغاز یك روند هستیم.

این تغییر موضع یكباره از جانب رئیس جمهوری آمریكا در حالی صورت گرفته است كه وی سال قبل میلادی كره شمالی را به حمله تمام عیار "آنگونه كه جهان تابحال نمونه آن را ندیده"، تهدید كرده بود.

وی همینطور مدت ها از فشار حداكثری بر كره شمالی حمایت كرده و گفته بود كه این رویكرد برای متوقف كردن برنامه های تسلیحات اتمی و موشك های بالستیك كره شمالی بسیار مهم است.

میچ مك كانل، رهبر اكثریت سنای آمریكا و از اعضای ارشد حزب جمهوری خواه نگرانی خویش را بابت نشست میان ترامپ و رهبر كره شمالی ابراز داشت و اظهار داشت كه انتظار دارد مقام های كره شمالی اقداماتی را انجام دهند تا تحریم ها ضد این كشور برداشته شود.

ترامپ: من هیچگاه نگفته ام كه با یك دیدار همه چیز حل می شود/ احیانا یك قرارداد جدا با كانادا و یك قرارداد جدا با مكزیك داشته باشیم

رئیس جمهور آمریكا در ادامه اظهارات خود در كاخ سفید اظهار داشت: من هیچگاه نگفته ام كه با یك دیدار همه چیز حل می گردد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، ترامپ ادامه داد نامه من واكنشی به اظهارات آنها بود. من دیداری را لغو نكردم بلكه واكنشی به اظهارات بسیار منفی آنها بود و باور دارم كه این مرحله را پشت سر گذاشته ایم.
حال مقرر است معامله نماییم و فرایند شروع شود. ما در دوازدهم ژوئن با رهبر كره شمالی دیدار می نماییم و احیانا موفقیت آمیز باشد ولی در نهایت فرایند موفقیت آمیز خواهد بود.
به یاد داشته باشید كه چه گفتم؛ باید ببینیم چه روی می دهد زیرا یك فرایند پیش روی داریم كه شایسته است آن را طی نماییم. آنها خواهان این مساله هستند زیرا اهمیت دارد و باور دارم اگر این فرایند را طی نكنیم، مرتكب اشتباه شده ایم.
باور دارم كه روابطی خواهیم داشت كه دوازهم ژوئن شروع می گردد. كیم جونگ اون نامه ای برای من نوشت و این نامه خیلی خوبی بود و شاید این نامه را بعدا در اختیار شما هم قرار بدهم. شاید خیلی زود.
وی ادامه داد واقعیت این است كه احساس می كنم آنها هم می خواهند كاری انجام دهند و اگر ممكن باشد، ما هم انجام می دهیم. باید منتظر دوازهم ژوئن باشیم و ببینیم چه می گردد. مایك پمپئو برخوردی خیلی خوب داشت و آنها با مایك پمپئو وزیر خارجه آمریكا برخوردی خوب داشتند. در واقع بسیار جالب بود زیرا مساله تحویل یك نامه بود كه به گفتگو با دومین چهره قدرتمند كره شمالی انجامید. ما حدودا درباره همه چیز صحبت كردیم. درباره تحریم ها هم صحبت كردیم.
رئیس جمهور آمریكا خاطرنشان كرد ما درباره خیلی چیزها صحبت كردیم ولی معامله بزرگ دوازهم ژوئن خواهد بود. باز هم می گویم كه یك فرایند است و قرار نیست برویم و چیزی را امضا نماییم بلكه فرایندی را شروع كردیم، امروز هم گفتم كه زمان می برد و ممكن است كند یا تند باشد ولی لازم است ما هم شاهد اقداماتی باشیم ولی باور دارم كه فرایند از دوازدهم ژوئن در سنگاپور شروع می گردد.

وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: قرار نیست همه چیز به یكباره حل شود ولی من به آنها گفتم كه ما صدها تحریم دیگر هم داریم كه آماده اجرا هستند ولی تا زمانی كه گفتگوها شكست نخورند یا زمانی خاص طی نشود ما این تحریم ها را به اجرا نمی گذاریم. وقتی مذاكرات ما تا این اندازه خوب پیش می رود چرا باید چنین كاری انجام دهیم؟ البته من پیش فرستاده كره شمالی نامه را باز نكردم ولی از وی پرسیدم كه می توانم آن را بعدا باز كنم او هم اظهار داشت: می توانید بعدا آن را بخوانید.

ترامپ درباره اینكه آیا درباره حقوق بشر هم صحبتی به میان آمد یا نه گفت ما صحبتی درباره حقوق بشر نكردیم. احیانا شاید این مساله هم در جزئیات مطرح بشود ولی هم اكنون صحبتی از حقوق بشر نكردیم.

وی درباره نفتا هم اظهار داشت: نفتا توافقی فاجعه بار برای آمریكا بود. ما سالیانه صد میلیارد دلار در برابر مكزیك از دست می دهیم و میلیاردها دلار دیگر هم در برابر كانادا از دست می دهیم. كانادا در برداشتن محصولات كشاورزی و دیگر محصولات ما بسیار محدود عمل می كند. اروپایی ها هم همینطور و تعرفه ای پنج برابر تعرفه ما اعمال می كنند و من به اقدام متقابل باور دارم.
اگر آنها پنج برابر اعمال كنند ما هم پنج برابر اعمال می نماییم. هیچ رئیس جمهور پیشتر این كار را نكرده است ولی ما انجام می دهیم.
احتمالا یك قرار داد مجزا با كانادا و قراردادی مجزا با مكزیك داشته باشیم زیرا با دو كشور متفاوت طرف حساب هستیم. نفتا از همان روز اول توافقی زیان بخش برای آمریكا بود و ما پول زیادی در برابر كانادا و مكزیك از دست دادیم. قرار نیست دیگر اوضاع به همان شكل پیش برود. مكزیك كارخانه های خودروسازی ما را گرفته است.
ترامپ ادامه داد من با تجارت آزاد موافقم ولی به دنبال تجارتی منصفانه هم هستم. در نهایت خود آنها هم باور نمی كردند كه ده ها سال با چنین توافقی بتوانند پیش بیایند. آنها متحدان ما هستند ولی از ما سوء استفاده می نمایند. من عاشق كانادا هستم، مكزیك را هم دوست دارم ولی مكزیك سالیانه صد میلیارد دلار می گیرد و در مساله مرزها به ما كمك نمی نماید.
ما قوانین مرزی دهشتناكی داریم، آنها می توانند در حل مساله به ما كمك كنند ولی این كار را نكرده اند. روزی كه این كار را بكنند ما هم خوشحال خواهیم بود. با این حال فرصت داریم توافقی خوب با آنها به دست آوریم و آمریكا را بار دیگر به عظمت برسانیم.
این كاری است كه ما انجام می دهیم. از زمان روی كار آمدن ما صحبت از ارزشی هشت تریلیون دلاری در بازار بورس است كه دو برابر اقتصاد چین است. در حوزه های دیگر مانند ارتش و تجارت هم همین مساله در جریان است. هم اكنون هم كمترین میزان بیكاری را در طول پنجاه سال داشته ایم و بهترین عملكرد اقتصادی را داریم.

استقبال كره جنوبی از اظهارات تازه ترامپ درباره دیدار با رهبر كره شمالی
كره جنوبی از این مورد استقبال كرده كه دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریكا گفته ظرف ده روز آینده با كیم جونگ-اون، رهبر كره شمالی دیدار می كند. مقرر است این دیدار در سنگاپور صورت گیرد.
به گزارش بی بی سی، رییس جمهوری آمریكا یك هفته پیش گفته بود كه ملاقات سنگاپور را لغو می كند اما حالا می گوید در همان تاریخ از پیش برنامه ریزی شده یعنی ۱۲ ژوئن با رهبر كره شمالی دیدار می كند. ترامپ این خبر را بعد از دیدار با ژنرال كیم یونگ-چول، از دستیاران نزدیك رهبر كره شمالی، در كاخ سفید و دریافت نامه رهبر كره شمالی اعلام نمود.

ترامپ این خبر را بعد از میزبانی كیم یونگ چول، مقام بلندپایه كره شمالی در كاخ سفید اعلام نمود.

این مقام ارشد كره شمالی نامه ای از كیم جونگ اون را به دونالد ترامپ تحویل داده است.

دفتر مون جائه-این، رییس جمهوری كره جنوبی، گفته است سئول با اشتیاق اما در عین حال با بردباری در انتظار اجلاس سران آمریكا و كره شمالی است.

دونالد ترامپ و كیم جونگ-اون درباره آخر رسمی جنگ كره و همینطور عاری ساختن شبه جزیره كره از تسلیحات هسته ای صحبت خواهند كرد.

رییس جمهوری آمریكا پس از صحبت ژنرال كیم یونگ-چول در كاخ سفید گفت آخر رسمی جنگ كره در برنامه گفتگوهایش با كیم جونگ-اون خواهد بود.

اما او اضافه كرد كه انتظار ندارد در جریان دیدار سنگاپور، در مورد عاری شدن كامل شبه جزیره كره از جنگ افزارهای هسته ای توافقی حاصل شود.
دونالد ترامپ گفت این مورد نیازمند زمان است اما دو كشور در حال بهبود روابط هستند.
چند ساعت پس از اظهارات تازه دونالد ترامپ، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریكا گفت در دیدار رهبران آمریكا و كره شمالی، مبحث حضور نیروهای آمریكایی در كره جنوبی مطرح نخواهد شد.

رهبر كره شمالی گفته است به شكلی از "عاری سازی منطقه از تسلیحات هسته ای" پایبند است اما در این مورد توضیح بیشتری نداده است.
وزیر دفاع آمریكا امروز (شنبه) گفت، ایالات متحده برای یك رابطه نتیجه بخش با چین تلاش می كند اما اقدامات این كشور در دریای چین جنوبی خصمانه است و پنتاگون در صورت نیاز دست به اقدامی متقابل می زند.

به گزارش وب سایت خبرگزاری رویترز، این اظهارنظر از جانب جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریكا در جریان سخنرانی در نشست امنیتی در شانگریلا در سنگاپور در بحبوحه تنش های موجود میان آمریكا و چین بر سر دریای چین جنوبی صورت گرفته است.

ماتیس اظهار داشت: سیاست چین در دریای چین جنوبی مغایر با استراتژی ماست. آمریكا به پیگیری یك رابطه نتیجه بخش و سازنده با چین ادامه می دهد.

ماه گذشته میلادی، چند بمب افكن نیروی هوایی چین بر فراز چند جزیره مورد مناقشه در دریای چین جنوبی اقدام به پرواز كرده و سبب خشم دولت های مدعی و همینطور آمریكا شدند.

ماتیس در ادامه سخنرانی خود اظهار داشت: با وجود ادعای چین، استقرار چنین سیستم های تسلیحاتی به منظور استفاده مستقیم نظامی از آنها و با هدف تولید ارعاب و وحشت در منطقه صورت گرفته است.

روزنامه گلوبال تایمز چین در سرمقاله خود نوشت كه تنش در دریای چین جنوبی در نتیجه تداوم افزایش حضور نظامی آمریكا در منطقه است و سبب شده تا چین تسلیحات نظامی و دفاعی خویش را در جزایر واقع در دریای چین جنوبی ارتقا دهد.

وزیر دفاع آمریكا همینطور اظهار داشت كه نظامی شدن این جزایر توسط چین یك واقعیت است اما نسبت به نتایج بعدی آن اخطار داد و اضافه كرد: وزارت دفاع آمریكا با تایوان برای رسیدگی به مساله مناقشه برانگیز دریای چین جنوبی و ادعاهای چین در منطقه همكاری می كند و خدمات لازم را برای دفاع تایوان به این كشور عرضه می دهد.

وزیر دفاع آمریكا همینطور به مساله كره شمالی و نشست پیش رو با آمریكا اشاره و تصریح كرد كه این یك اقدام دیپلماتیك است و هدف از آن خلع سلاح اتمی كامل، جامع، غیرقابل بازگشت و معتبر شبه جزیره كره است.

وی ادامه داد، موقعیت نیروهای آمریكایی در كره جنوبی در زمان دیدار میان رهبران آمریكا و كره شمالی مورد بررسی قرار نمی گیرد اما اگر شرایط مهیا باشد، این مساله میان واشنگتن و سئول مورد بررسی قرار می گیرد. اگر دیپلمات ها بتوانند به خوبی كار كنند، تهدیدها را كاهش دهند و اعتمادسازی كنند، به صورت حتم مسائلی از این قبیل را می توان مورد بررسی قرار داد.

در حال حاضر حدود ۲۸۵۰۰ سرباز آمریكایی در كره جنوبی مستقر هستند.

سئول: دلیلی برای تردید در صداقت كره شمالی وجود ندارد
همچنین وزیر دفاع كره جنوبی در واكنش به اظهارات ترامپ تاكید كرد، دلیلی برای تردید در صداقت كیم جونگ اون رهبر كره شمالی پیش از نشستش با دونالد ترامپ وجود ندارد.
به گزارش رویترز، سونگ یونگ مو، وزیر دفاع كره جنوبی در سخنرانی در اجلاس امنیتی بین المللی شانگریلا در سنگاپور خاطرنشان كرد: فقط به این دلیل كه كره شمالی در گذشته اقدام به فریب دادن ما كرده نمی توان گفت حتما در آینده هم فریب این كشور را خواهیم خورد. اگر ما بخواهیم چنین اعتقادی داشته باشیم دیگر هیچگاه نمی توانیم با آنها مذاكره كرده و به صلح دست یابیم.

او این اظهارات در یك كنفرانس امنیت بین الملل در سنگاپور كه مقرر است میزبان دیدار تاریخی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریكا و كیم جونگ اون رهبر كره شمالی در ۱۲ ژوئن باشد، مطرح كرد.

سونگ تاكید كرد، اگر مذاكرات درباره سلاح های هسته ای كره شمالی به موفقیت برسد می توان آن را با نشست سال ۱۹۸۹ در مالتا میان جورج اچ.دبلیو بوش، رئیس جمهور اسبق آمریكا و میخائیل گورباچف، رهبر شوروی سابق در فاصله كمتر از یك ماه پس از سقوط دیوار برلین مقایسه كرد.

سونگ خاطرنشان كرد: یك تغییر چشمگیر برای محیط امنیتی شبه جزیره كره و شمال شرق آسیا فراهم گشته است.
كیم جونگ-اون: غیراتمی شدن باید مرحله به مرحله انجام گیرد
در حالی كه مقامات آمریكایی بر برچیدن فوری تاسیسات اتمی كره شمالی تاكید دارند، رهبر این كشور گفته است كه روند غیراتمی شدن باید مرحله به مرحله انجام گیرد.
روز جمعه، ۱۱ خرداد (۱ ژوئن)، خبرگزاری رسمی كره شمالی گزارشی از ملاقات سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، با كیم جونگ-اون، رهبر كره شمالی منتشر نمود كه در جریان آن، مبحث ملاقات احتمالی رهبران كره شمالی و آمریكا هم عنوان شد.

براساس این گزارش، كیم جونگ-اون اظهار داشت كه "اراده جمهوری دموكراتیك خلق كره [كره شمالی] برای غیراتمی كردن شبه جزیره كره همچنان بدون تغییر، مستمر و پابرجاست." رهبر كره شمالی ابراز امیدواری كرد كه "روابط ایالات متحده و كره شمالی و روند غیراتمی شدن شبه جزیره كره به صورت مرحله به مرحله پیشرفت كند و به راه حلی منجر گردد كه متضمن حفظ منافع تمامی طرف ها به روشی نو، در دورانی نوین و شرایطی تازه باشد."

به گزارش بی بی سی، از آنجائیكه كره جنوبی دارای تسلیحات اتمی نیست و آمریكا هم سال ها پیش پایگاه های اتمی خویش را از كره جنوبی برچیده است، سخنان رهبر كره شمالی در مورد "غیراتمی شدن شبه جزیره كره" مشخصا به مفهوم تصمیم او به كنار گذاشتن برنامه اتمی است. روند "مرحله به مرحله" غیراتمی شدن كره شمالی به مفهوم آن است كه در برابر حذف و لغو بخشی از این برنامه، متقابلا بخشی از تحریم های بین المللی و تحریم های یكجانبه وضع شده توسط ایالات متحده ضد كره شمالی لغو شود.
خواست رهبر كره شمالی در مورد "مرحله به مرحله" بودن روند غیراتمی شدن با نظر اعلام شده مقامات ارشد آمریكایی تفاوت دارد. آنان تاكید داشته اند كه لازم است روند بهبود روابط كره شمالی و آمریكا با اقدام فوری كره شمالی در برچیدن تمامی تاسیسات هسته ای آن كشور "به شكلی قابل راستی آزمایی و نهایی" آغاز شود و تا تحقق این هدف، تحریم های اقتصادی همچنان برجا باشد.
مخالفان غیراتمی شدن مرحله به مرحله معتقدند كه حكومت كره شمالی در گذشته هم در مواردی با كوشش برای كاهش تنش با كره جنوبی و غرب موافقت نمود اما بعد از دریافت كمك های خارج و تخفیف مشكلات اقتصادی این توافق را نادیده گرفت. به قول آنان، با عنایت به شرایط وخیم اقتصادی كره شمالی هم اكنون، این امكان را نباید نادیده گرفت كه در صورت مرحله به مرحله بودن روند غیراتمی شدن، ممكن است رهبری آن كشور بعد از كاهش تحریم ها و تخفیف مشكلات اقتصادی، از ادامه این روند خودداری ورزد ازاین رو تنها در برابر برچیدن كامل امكانات هسته ای كره شمالی باید تحریم ها را لغو نمود. مقامات آمریكایی معتقدند كه فشار تحریم های خارجی سبب نرمش رهبر كره شمالی شده است و نباید این حربه را تا دستیابی به هدف نهایی، كه آخر برنامه های هسته ای كره شمالی است از دست داد.

برخی كارشناسان گفته اند كه رهبر آن كشور واقعا در نظر دارد برای بهبود شرایط اقتصادی و توسعه آن كشور اقدام نماید كه بدون لغو تحریم ها و دریافت كمك و سرمایه گذاری خارجی به خصوص از كره جنوبی و آمریكا امكانپذیر نیست. روز جمعه، برخی منابع كره جنوبی گزارش تایید نشده ای را منتشر نمودند حاكی از اینكه در ایام اخیر، یك ویدیو از رهبر كره شمالی در آن كشور "دست به دست می شود" كه او را در حال گریستن به خاطر مشكلات اقتصادی مردم نشان داده است. به قول آنان، با عنایت به محدودیت اطلاع رسانی در كره شمالی، اگر چنین ویدیویی واقعا وجود داشته باشد، توسط نهادهای دولتی تهیه شده و در دسترس مردم قرار گرفته است.
در حالی كه در چند هفته اخیر، مبحث نشست رهبران كره شمالی و آمریكا بعد از یك دوره بسیار متشنج در روابط دو طرف به مهمترین مبحث در صحنه سیاست منطقه تبدیل گشته است، روز گذشته وزیر خارجه روسیه برای اولین بار طی نُه سال قبل به كره شمالی سفر كرد. آقای لاوروف هنگام ورود به پایتخت كره شمالی صراحتا "مرحله به مرحله" بودن روند غیراتمی شدن شبه جزیره كره را خواهان شد و اظهار داشت كه در گفتگوهای كره شمالی با آمریكا و كره جنوبی، در هر مرحله هریك از دو طرف باید در هر مرحله "نیم قدمی به سمت طرف مقابل بردارد."
منابع خبری روسیه در گزارش دیدار كیم جونگ-اون و سرگئی لاوروف گفته اند كه در این ملاقات، رهبر كره شمالی ضمن تاكید بر دوستی با روسیه، از "سلطه طلبی ایالات متحده" ابراز ناخرسندی كرد اما این اظهار نظر در گزارش خبرگزاری رسمی كره شمالی دیده نمی گردد.

روسیه چه در زمان شوروی سابق و چه بعد از آن معمولا از معدود حامیان و دوستان حكومت كره شمالی بوده و سفر وزیر خارجه روسیه به كره شمالی و پشتیبانی از موضع رهبری كره شمالی در مورد مذاكرات با آمریكا می تواند نشانه تلاشی از جانب رهبران روسیه برای ایفای نقش در روند تنش زدایی و تولید ثبات در شبه جزیره كره باشد. به گزارش خبرگزاری كره شمالی، آقای لاوروف روز جمعه به سفر دو روزه خود تمام كرد و این كشور را ترك كرد.

روز جمعه، خبرگزاری یونهاپ كره جنوبی گزارش كرد كه یكی از معاونان وزارت خارجه روسیه با همتای خود در كره جنوبی ملاقات و در مورد روند تنش زدایی در روابط دو كره با او گفتگو كرده است. برپایه این گزارش، مقام كره ای از روسیه خواست كه در بهبود وضعیت شبه جزیره كره "نقشی سازنده" برعهده بگیرد.

همچنین، روز جمعه سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار داشت كه با تقویت احتمال بهبود روابط بین كره شمالی با آمریكا و كره جنوبی، این كشور برای "پایان دادن رسمی به جنگ كره" تلاش خواهد نمود. جنگ كره در سال ۱۹۵۰ با حمله كره شمالی به كره جنوبی شروع شد. در این جنگ، شوروی و چین از كره شمالی حمایت می كردند و در مقابل، یك ائتلاف بین المللی مورد حمایت سازمان ملل به رهبری آمریكا دفاع از كره جنوبی را برعهده گرفته بود.

جنگ كره بعد از تلفات سنگین به هر دو طرف، در سال ۱۹۵۳ با امضای "توافقنامه ترك مخاصمه" به پایان رسید اما آمریكا و كره جنوبی هنوز معاهده صلح با كره شمالی امضا نكرده اند و دو طرف رسما در حالت جنگ به سر می برند. امضای معاهده صلح همچون خواست های همیشگی كره شمالی بوده است و از امتیازاتی است كه آمریكا و كره جنوبی می توانند در جریان مذاكرات به كره شمالی بدهند. در چند هفته اخیر، رهبر كره شمالی و رئیس جمهوری كره جنوبی دو بار با یكدیگر ملاقات كرده اند و گفته می گردد دیدار سران كره شمالی و آمریكا همچون موضوعات اصلی گفتگوی آنان به خصوص در دومین ملاقات بوده است.

همزمان، با هدف بررسی دیدار احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریكا، با كیم جونگ-اون، مذاكره بین مقامات آمریكا و كره شمالی در رده ها و نقاط مختلف ادامه داشته است.

در آمریكا، مایك پومپئو، وزیر امور خارجه، بعد از یك رشته گفتگو با كیم یول-چونگ، معاون رهبری حزب حاكم و از مقامات نزدیك به رهبر كره شمالی، در مورد نشست سران دو كشور، اظهار داشت كه این مذاكرات سودمند بوده است. این مذاكرات از روز چهارشنبه در نیویورك شروع شده بود و مقام كره ای با نامه ای شخصی از رهبر آن كشور برای رئیس جمهوری آمریكا عازم واشنگتن شده است.

پیشتر، زمان و مكان ملاقات دو رهبر روز ۱۲ ژوئن در سنگاپور تعیین شده بود كه بعدا لغو شد. با وجود استقبال بعدی هر دو طرف از برگزاری نشست سران، هنوز زمان و محل چنین اجلاسی مجددا به صورت رسمی اعلام نشده است.
گزارش و تصاویر از رویترز/بی بی سی
52310

1397/03/12
14:17:25
5.0 / 5
5326
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین