ضرورت ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم

ضرورت ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم به گزارش خشكشوئی آنلاین مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیك جزئیات برگزاری این نمایشگاه را شرح داد.


به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، شهرام جباری زادگان در جمع خبرنگاران و درحاشیه یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیك اظهار نمود: نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیك در سه سالن و با ۱۱۰ غرفه در محل نمایشگاه های شهرداری تهران واقع در بوستان گفت وگو شروع به كار كرد و هدف آن هم ترویج فرهنگ استفاد از محصولات غذایی سالم می باشد.
وی افزود: اعتقاد داریم كه شهر و شهروندانی سالم هستند كه در برنامه غذایی شان، غذاهای سالم داشته باشند و محصولات طبیعی و ارگانیك و سالم این خصوصیت ها را دارند.
مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیك افزود: در این نمایشگاه محصولات صد در صد ارگانیك وجود دارند كه از مراجع معتبر گواهی نامه های معتبر دارند. به عبارت دیگر وزارت جهادكشاورزی، وزارت بهداشت، وزارت صنعت و موسسه استاندارد ایران به تناوب به آنها گواهی داده اند و هیات ممیزی صلاحیت آنها را تایید نموده اند. همینطور محصولات طبیعی هم در این نمایشگاه عرضه می گردد یعنی محصولاتی كه سلامت آنها تضمین شده ولی هنوز گواهی ارگانیك را كسب نكرده اند.
جباری زادگان اظهار نمود: زمان برگزاری این نمایشگاه ۹ روز است و پیش بینی می نماییم و امیدوار هستیم شهروندان از اقصی نقاط تهران نسبت به بازدید از این نمایشگاه اقدام نمایند. همینطور تلاش كردیم با تعبیه بیشتر از ۱۰۰۰ متر مربع فضای تبلیغی در سطح شهر، این نمایشگاه را ترویج نماییم.
وی با اشاره به اینكه هدف این نمایشگاه انتفاعی نیست، اظهار داشت: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار صرفا برای ترویج و توسعه فرهنگ استفاد از غذای سالم اقدام به برگزاری این نمایشگاه كرده است. از طرفی در ۲۴۱ نقطه شهر تهران میدان و بازار داریم كه از این تعداد ۳۰میدان و بازار مجهز به غرفه های ارگانیك هستند و به نظر می آید پس از سال ها برگزاری نمایشگاه كم كم فرهنگ استفاده از محصولات ارگانیك جا می افتد.
مدیر اجرایی نمایشگاه خاطرنشان كرد: طبیعتا قیمت این محصولات از قیمت محصولات معمولی بالاتر است، اما هرچه استفاده از این محصولات بالاتر رود تولید كننده بیشتر ترغیب و تشویق به تولید می گردد و این امیدواری وجود دارد كه با مصرف بیشتر تولید هم بیشتر شود.



1397/09/22
13:38:54
5.0 / 5
4751
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین