احداث 1350 مدرسه شاهد برای تعلیم و تربیت فرزندان شاهد و ایثارگران

احداث 1350 مدرسه شاهد برای تعلیم و تربیت فرزندان شاهد و ایثارگران خشكشوئی آنلاین: با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ و حضور روزافزون دانش آموزان درصحنه های دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی كه موجب احداث فاصله تحصیلی برای دانش آموزان رزمنده شد، وجود دغدغه های خاص در خصوص عقب ماندگی از تحصیل به سبب حضور در جبهه، آموزش وپرورش را بر این داشت تا ضمن اتخاذ تدابیری دغدغه تحصیل دانش آموزان رزمنده را كم كند.


به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا؛ در سال ۱۳۶۰، ستاد امداد و پشتیبانی جبهه و جنگ در وزارت آموزش وپرورش، استان ها، شهرستان ها و مناطق سراسر كشور تشكیل شد و اعزام به جبهه فرهنگیان و دانش آموزان و جمع آوری كمك های نقدی و غیر نقدی را از مدارس و ارسال به جبهه ها را بر عهده داشت.
در سال ۱۳۶۱ مجتمع های رزمندگان در جبهه و پشت جبهه تأسیس گردیدند و دانش آموزان رزمنده كه به جبهه اعزام می شدند در این مجتمع ها ادامه تحصیل می دادند؛ بدین ترتیب، در طول ۸ سال دفاع مقدس تعداد ۶۰ مجتمع رزمندگان در جبهه و ۱۸۰ مجتمع رزمندگان در شهرهای پشت جبهه تشكیل شدند.
شرایط خاص فرزندان عزیز شهدا، مفقودین، اسرا و جانبازان و مسئولیت نظام در قبال آن سبب گردید تا حضرت امام خمینی (ره) فرمان تاریخی و مهمی را در تاریخ ۶ فروردین ۱۳۶۵ خطاب به سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران «مبنی بر اهتمام رسیدگی مناسب به امور فرهنگی فرزندان شاهد» صادر فرمودند.
در مهرماه همان سال نمایش خدمات فرهنگی به دانش آموزان شاهد در چارچوب دو طرح نیمه متمركز (مدارس شاهد) و طرح پراكنده (دانش آموزان شاهد سایر مدارس) آغاز شد.
متعاقب فرمان مذكور و اساسنامه طرح شاهد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، اداره كل امور شاهد وزارت آموزش وپرورش در سال ۱۳۶۹ تأسیس شد و این اداره مسئولیت برنامه ریزی و رسیدگی به امور آموزشی و پرورشی دانش آموزان شاهد را در امتداد تكمیل برنامه های مصوب آموزش وپرورش در قالب دستورالعمل های مصوب ستاد مركزی شاهد وزارت آموزش وپرورش عهده دار شد.
در سال ۱۳۶۹ اساسنامه مدارس ایثارگران به تصویب شورای عالی آموزش وپرورش رسید و اداره امور آن در آموزش وپرورش به عهده ستاد امداد و پشتیبانی جنگ و سپس به ستاد هماهنگی امور رزمندگان، جانبازان و آزادگان كه بعداً به ستاد هماهنگی امور ایثارگران تغییر نام یافت محول شد.
در سال ۱۳۷۴، ستاد هماهنگی امور ایثارگران با اداره كل امور شاهد ادغام و با عنوان اداره كل امور شاهد و ایثارگران؛ وظایف محوله توسط اداره كل مذكور مورد پیگیری قرار|گرفت.
با عنایت به خاصیت های مخاطبین در مدارس شاهد و ایثارگران، امور حقوقی و رفاهی فرهنگیان ایثارگر و خانواده معظم شهدای فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، خصوصاً وظایف مصوب وزارت آموزش وپرورش در اساسنامه طرح شاهد، در سال ۱۳۷۵ دو اداره كل مستقل با عنوان اداره كل امور تحصیلی فرزندان شاهد و اداره كل امور ایثارگران تشكیل و نمایش خدمات خاص فرزندان شاهد و ایثارگران ادامه یافت.
در سال ۱۳۸۱ مجدداً دو اداره مذكور با وظایف فوق ادغام و با عنوان دفتر امور شاهد و ایثارگران انجام وظیفه می كند. تابحال طرح های شاهد و ایثارگران در تشكیلات وزارت آموزش وپرورش زیرمجموعه وزیر آموزش و پرورش، معاون آموزشی، معاونت جنگ، معاون حقوقی و امور مجلس و معاون مشاركت های مردمی بوده است.
از سال ۱۳۸۹ این اداره كل زیر نظر وزیر آموزش وپرورش در حوزه وزارتی تحت عنوان «اداره كل امور شاهد و ایثارگران» به فعالیت خود ادامه می دهد.
به گزارش مركز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش وپرورش، اداره كل امور شاهد و ایثارگران با تعداد ۱۴۱ مدرسه در سال تحصیلی ۱۳۶۵-۱۳۶۶ شروع به كاركرده است و امسال با ۱۳۵۰ مدرسه در خدمت خانواده های شاهد و ایثارگر است.



1397/11/08
16:13:49
5.0 / 5
4295
تگهای خبر: خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین