كاربرفروشی برای انتخابات

كاربرفروشی برای انتخابات خشکشوئی آنلاین: هرچه به انتخابات نزدیک تر شویم، بازار گروه های تلگرامی و واتساپی و... هم داغ تر می شود، گروه هایی که گاهی کاربران را بدون اجازه به آن دعوت می کنند و همین سرمنشاء مشکلات دیگری می شود. موضوعی که یک مقام مسئول در پلیس فتا درباره آن توضیح داده است.


به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، خیلی از کاربران حتما با دعوت بدون اجازه شان در گروه های مختلف روبه رو شده اند، گروه هایی که تحت عنوان «ادد کن، پول بگیر» معروف شده و هزاران نفر عضو آن هستند. اعضایی که عمده آنان بدون اجازه وارد گروه شده اند. شگرد سودجویان برای افزایش اعضای گروهشان نیز در همان پرداخت پول خلاصه شده و کاربران بسیاری را با وعده پرداخت پول فریب می دهند تا دیگران را به گروه اضافه کنند. وعده ای که هیچ وقت به آن عمل نمی گردد.
با نزدیک شدن به ایام انتخابات، چنین گروه هایی نیز بالا رفته، گروه هایی که گرچه ابتدا تحت عنوان «اددکن، پول بگیر» فعال می باشند، اما بعد از رسیدن حدنصاب اعضا به گروه های هواداری از نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری یا شورای شهر تبدیل می شوند. تعدادی از این گروه ها نیز البته از همان ابتدا به نام نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری یا شورای شهر تشکیل می شوند، اما هر دوی این گروه ها در یک چیز مشترکند و آن دعوت بدون اجازه کاربران به گروه است.
سرهنگ رامین، پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفت و گو با ایسنا، دراین باره اظهار داشت: همین ابتدا باید تاکید کنم که اضافه کردن الزامی کاربر به کانال و گروه های انتخاباتی جرم است. متاسفانه به وفور در پیامرسان های غیر بومی مشاهده می شود که افراد سودجو با تشکیل گروه هایی از کاربران می خواهند که کاربران دیگر را به گروه ها اضافه کرده و در ازای آن جوایز یا مبلغی را دریافت نمایند.
پاشایی اشاره کرد: مردم باید بدانند اضافه کردن کاربر خاصه با زور و اجبار به کانال های سرگرمی، اقتصادی و هرگونه موضوع دیگری، از منظر قانون گذار جرم تلقی می شود و در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با آن برخورد خواهدنمود.
وی درباره این که چطور می توان عضویت در این گروه ها را محدود کرد، اظهار داشت: امکانات موجود در پیامرسان ها این امکان را به کاربر می دهد تا دسترسی دیگران برای دعوت یا اضافه کردن آنان به کانال و گروه های مجازی را محدود کند.
بگفته معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا اضافه شدن به گروه یا کانالی خاص باید با اختیار و اراده کاربر اتفاق افتد، اما متاسفانه شاهد فعالیت این کانال های مجازی هستیم که تعدادی از آنها حتی ارتباطی با فلان حزب یا نامزد خاص هم ندارند.
پاشایی اضافه کرد: زمانی که تعداد کاربران در این گروه ها از چند ده هزار نفر به بالا افزایش پیدا کرد، این گروه ها یا کانال ها به یک موسسه یا شخص فروخته می شود که این کار هم جرمی دیگر است. بدین سبب سفارش ما این است که کاربران با مراجعه به تنظیمات تلفن همراهشان، دسترسی چنین سودجویانی را قطع کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا درباره وعده پرداخت پول در صورت اضافه کردن کاربران دیگر نیز اظهار داشت: این کانال ها هیچ پولی را تحت عنوان به کاربران نمی پردازند و این وعده فقط جنبه تبلیغاتی برای مشارکت افراد را دارد. در مواردی حتی رسیدهای جعلی نیز برای جلب اطمینان در گروه قرار داده می شود، اما همین رسیدها نیز جعلی بوده و مبلغی به حساب کاربر واریز نمی گردد.
وی افزود: در مواردی حتی ممکنست سودجویان به بهانه واریز وجه اطلاعات کارت بانکی و هویتی افراد را نیز گرفته و از آن سو استفاده هم بکنند. پس باز هم تاکید می شود که کاربران فریب چنین تبلیغاتی را نخورده و در صورت اضافه شدن به چنین گروه هایی آنرا ترک کنند.




1400/03/15
12:40:30
0.0 / 5
836
تگهای خبر: اقتصاد , پلیس , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین