تاثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد
به گزارش خشکشوئی آنلاین، یک متخصص کودکان ضمن اشاره به تاثیر شیر مادر در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد اظهار داشت: نوزادانی که تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می کنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض این خطر قرار دارند.
محمود راوری متخصص کودکان، عضو هیأت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران، مربی ارشد کشوری و مشاور شیردهی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر اضافه کرد: شیر مادر حاوی مواد ایمنی بخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتی بادی ها، عامل های رشد، آنزیم ها و پروبیوتیک ها بوده و از نوزاد در مقابل بیماری هایی مانند عفونت های تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت می کنند.
وی اضافه کرد: مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، در آینده کمتر به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مبتلا می شوند، همینطور تغذیه با شیر مادر باعث رشد بهتر مغز، افزایش ضریب هوشی و تقویت سیستم عصبی نوزاد خواهد شد.
تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS)
راوری ضمن اشاره به تاثیر شیر مادر در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می دهد که نوزادانی که به شکل انحصاری تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می کنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض این خطر قرار دارند. همینطور تغذیه نوزاد در ساعت اول تولد و تماس پوست با پوست مادر، خطر مرگ ومیر نوزاد را تا ۲۰ درصد می کاهد.
وی در انتها تصریح کرد: با عنایت به سفارش های سازمان جهانی بهداشت، شیر مادر بهترین و مطمئن ترین تغذیه برای نوزادان است. خانواده ها باید با پشتیبانی از مادران شیرده، شرایط موردنیاز برای تغذیه انحصاری با شیر مادر را در ۶ ماه نخست زندگی نوزاد فراهم نمایند.
منبع: خشكشوئی آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب