جمهوری دموکراتیک کنگو شیوع جدید ابولا را اعلام نمود
به گزارش خشکشوئی آنلاین، دولت جمهوری دموکراتیک کنگو شیوع جدید ابولا را در استان مرکزی کاسای اعلام نمود.
به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از مهر به نقل از الجزیره، دولت جمهوری دموکراتیک کنگو شیوع جدید ابولا را در استان مرکزی کاسای اعلام نمود.
راجر کامبا، وزیر بهداشت، در یک کنفرانس مطبوعاتی در پایتخت کینشاسا اعلام نمود که گونه زئیر ویروس ابولا در منطقه بهداشتی بولاپه باردیگر ظهور کرده است و ۲۸ مورد مشکوک همچون ۱۵ مورد مرگ گزارش شده است.
کامبا با تاکید بر این که این اعلامیه با شفافیت و دقت علمی هدایت شده است، اظهار داشت: این ارقام موقت هستند، چونکه تحقیقات هنوز ادامه دارد.
طبق بیانیه اولیه وزارت بهداشت، مورد شاخص، یک زن آبستن ۳۴ ساله بود که در ۲۰ آگوست با علایم تب ناگهانی، خونریزی های متعدد، استفراغ خونی و خستگی شدید در بیمارستان مرجع عمومی بولاپه بستری شد. وی در ۲۵ آگوست بر اثر نارسایی چندین عضو بدن از دنیا رفت.
جمهوری دموکراتیک کنگو آخرین بار در سپتامبر ۲۰۲۲، بعد از تأیید یک مورد در استان شرقی کیوو شمالی، پایان شیوع ابولا را اعلام نمود. آزمایش ها نشان داد که این مورد از نظر ژنتیکی با شیوع سالیان ۲۰۱۸-۲۰۲۰ در استانهای کیوو شمالی و ایتوری مرتبط می باشد که منجر به کشته شدن نزدیک به ۲۳۰۰ نفر شد.
بیماری ابولا نخستین بار در سال ۱۹۷۶ در دو شیوع همزمان رخ داد: یک شیوع بیماری ویروس سودان در نزارا در سودان جنوبی فعلی و شیوع دیگر بیماری ویروس ابولا در یامبوکو، در جمهوری دموکراتیک کنگو بود.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، مورد اخیر در روستایی در نزدیکی رودخانه ابولا رخداده است که نام این بیماری از آن گرفته شده است.
ابولا یک تب خونریزی دهنده بسیار مسری است که سبب طیف وسیعی از علایم مانند تب، استفراغ، اسهال، درد عمومی یا کسالت و در خیلی از موارد، خونریزی داخلی و خارجی می شود.
به اجمال، کامبا با تکیه بر اینکه این اعلامیه با شفافیت و دقت علمی هدایت شده است، عنوان کرد: این ارقام موقت هستند، چراکه تحقیقات هنوز ادامه دارد. وی در ۲۵ آگوست بر اثر نارسایی چندین عضو بدن از دنیا رفت.
منبع: laundrybox.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب