آن چه باید در رابطه با دکلره و رنگ مو بدانیم
خشکشوئی آنلاین: کارشناس اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، توضیحاتی درباره ی نحوه مصرف فرآورده های اکسیدان، دکلره و نگهداری رنگ مو بیان نمود.
به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایفدانا، کیانا روحی اظهار داشت: اکسیدان ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعال کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید بگونه ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند. وی ادامه داد: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می شود. این کارشناس اداره کل فرآورده های بهداشتی و آرایشی عنوان کرد: لطمه هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی همچون نتایج استفاده ناصحیح از دکلره است و سفارش کرد این پروسه تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص صورت گیرد. روحی درباره ی خاصیت های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می گیرد. وی ادامه داد: تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود. روحی اظهار داشت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه دائمی و دائمی عرضه می شود. همین طور حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده ها ۶ درصد است. وی تصریح کرد: مصرف کنندگان فقط از محصولات دارای مجوز بهره گیرند و از خرید فرآورده های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل اجتناب کنند.
به طور خلاصه دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می شود. روحی گفت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه دائمی و دائمی عرضه می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب