منع رفت و آمد از این جاده ها بسمت مازندران

منع رفت و آمد از این جاده ها بسمت مازندران به گزارش خشکشوئی آنلاین، رئیس پلیس راه البرز از منع رفت و آمد از کرج و آزاد راه تهران - شمال بسمت استان مازندران از دقایقی پیش اطلاع داد.


به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از خبر آنلاین، سرهنگ پیمان کرمی روزجمعه اظهار نمود: این منع آمد و شد به سبب حجم بالای ترافیک و برگشت مسافران از شهرهای شمالی کشور بوجود آمده است.
ایرنا در خبری نوشت: وی اظهار داشت: با برنامه ریزی انجام شده عبور وسایل نقلیه از ساعاتی دیگر از مرزن آباد به سوی کرج و تهران یک طرفه می شود.
رئیس پلیس راه البرز اضافه کرد: درزمان حاضر عبور از میدان امیرکبیر کرج تا شهرستانک در جاده کرج - چالوس فقط برای افراد بومی میسر است.
وی اظهار داشت: حال ترافیک از سمت مازندران به سوی کرج و تهران در تعدادی نقاط سنگین است.
کرمی مسافران خواست برای سفر به شهرهای شمالی از محورهای جایگزین استفاده نمایند.
وی ادامه داد: تمام ظرفیتهای موردنیاز برای کاهش تصادف ها و ایمنی جاده ای مردم و مسافران درنظر گرفته شده و در اجرای این طرح تیم های محسوس و نامحسوس فعال می باشند.
نیمی از جاده ۱۶۰ کیلومتری کرج - چالوس در عرصه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران است
استان البرز دارای یک هزار و ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان است.

منبع:

1404/11/17
14:48:56
0.0 / 5
6
تگهای خبر: آب , پلیس , تصادف
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است : 1395~1404

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین
لاندری باکس، فراتر از یک خشکشویی آنلاین، به سلامت جامعه و رونق کسب و کارها اهمیت می‌دهد