احتمال آغاز سال تحصیلی نودانشجویان از بهمن

احتمال آغاز سال تحصیلی نودانشجویان از بهمن به گزارش خشکشوئی آنلاین، معاون آموزشی وزارت علوم ضمن اشاره به احتمال اعلام نتایج آزمون ها در آذرماه، اظهار داشت: در صورت تحقق این سناریو، زمان شروع نیمسال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید نیز متناسب با آن تغییر خواهد نمود و آغاز به تحصیل این دانشجویان به بهمن ماه موکول می شود.



به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از خبر آنلاین، ابوالفضل واحدی امروز در نشست خبری با اهالی رسانه در ساختمان وزارت علوم، ضمن بیان این مطلب به سیاست آموزشی وزارت علوم در مورد آموزش و امتحانات دانشجویان در ترم جاری اشاره و اظهار داشت: در نیم سال تحصیلی جاری هرچند آموزش در دانشگاه ها متوقف نشد و ادامه فرآیند آموزشی حفظ شد، اما نمی توان گفت آموزش بشکل کامل محقق شده است؛ چون که بخشی از کلاس ها، بخصوص دروس آزمایشگاهی، امکان برگزاری مجازی نداشتند.
ایسنا نوشت: وی با اشاره به چالش های آموزش مجازی اضافه کرد: مهم ترین مشکل، اختلالات اینترنتی بود؛ بطوریکه ۶۶ درصد پاسخ دهندگان از وجود اختلال در برگزاری کلاس ها خبر دادند و قسمتی دیگر نیز ناپایداری اینترنت را گزارش کردند.
معاون آموزشی وزارت علوم اضافه کرد: مشکلات زیرساختی، مسایل در ارتباط با دانشجویان، کاهش مشارکت دانشجویان، کمبود تجهیزات مناسب و همینطور آشنایی ناکافی برخی اساتید و دانشجویان با فضای مجازی از دیگر چالش های تجربه شده در این دوره بود.
واحدی با اشاره به تجربه جهانی پس از تمام گیری کرونا، تصریح کرد: جمع بندی مطالعات انجام شده در جهان نشان میدهد آموزش مجازی می تواند بعنوان آموزش مکمل در فرآیند یادگیری مورد استفاده قرار گیرد، اما به تنهایی پاسخگوی نیازهای آموزشی نیست.
وی تاکید کرد: نباید نگاه صفر و صدی به آموزش داشت؛ به این معنا که در یک مقطع تنها آموزش حضوری و در مقطعی دیگر صرفا آموزش مجازی دنبال شود. الگوی مناسب، بهره برداری تلفیقی از آموزش حضوری و مجازی است که وزارت علوم نیز حرکت تدریجی در این راه را شروع کرده است.
معاون آموزشی وزارت علوم با اعلان اینکه ابلاغیه های موردنیاز برای ازسرگیری فعالیت دانشگاه ها صادر گردیده است، اظهار داشت: برخی دانشگاه ها از نهم خرداد، برخی از شانزدهم خرداد و برخی دیگر از بیست وسوم خرداد کارهای آموزشی خویش را شروع کردند و باتوجه به شرایط و مشکلات موجود، بازگشت هم زمان همه دانشگاه ها ممکن نبود.
وی در رابطه با نحوه برگزاری امتحانات نیز اظهار داشت: آزمون های تحصیلات تکمیلی به شکل حضوری برگزار می گردد و برخی از دانشگاه ها برگزاری این امتحانات را شروع کرده اند و سایر دانشگاه ها نیز بتدریج برنامه ریزی لازم را انجام می دهند. در مقطع کارشناسی اما باتوجه به فراهم نبودن شرایط حضور دانشجویان، امتحانات به شکل مجازی برگزار می شود.
واحدی در ادامه در رابطه با زمان شروع نیمسال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید نیز اظهار داشت: برآوردهای موجود از آن حکایت می کند که دو سناریوی محتمل پیش روی آموزش عالی قرار دارد؛ در یک سناریو نتایج آزمون ها در نیمه آبان ماه اعلام می شود و در سناریوی دیگر، اعلام نتایج به آذرماه موکول خواهد شد.
وی اضافه کرد: در صورتیکه اعلام نتایج به آذرماه کشیده شود، به صورت طبیعی زمان شروع نیمسال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید نیز متناسب با آن تنظیم خواهد شد و آغاز به تحصیل این دانشجویان به بهمن ماه موکول می شود.
معاون آموزشی وزارت علوم با اعلان اینکه برنامه ریزی های موردنیاز برای هر دو حالت انجام شده است، اشاره کرد: تلاش ما اینست که در صورت فراهم بودن شرایط، روند پذیرش و شروع تحصیل دانشجویان مطابق روال معمول صورت گیرد، اما در صورت تغییر شرایط، پیشبینی های موردنیاز برای مدیریت وضعیت صورت می گیرد.
1405/03/20
13:21:51
0.0 / 5
125
تگهای خبر: آب , آموزش , اتو , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است : 1395~1405

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین
لاندری باکس، فراتر از یک خشکشویی آنلاین، به سلامت جامعه و رونق کسب و کارها اهمیت می‌دهد