تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم

تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم به گزارش خشکشوئی آنلاین، یک مطالعه جدید می گوید تنهایی به صورت قابل ملاحظه ای خطر مبتلا شدن به افسردگی و ضعف سلامت را در فرد بالا می برد.



به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که نیمی از اشخاصی که می گویند همیشه احساس تنهایی می کنند (۵۰٪) گرفتار افسردگی بالینی هستند، در مقایسه با تنها ۱۰٪ از کسانیکه هیچگاه احساس تنهایی نمی کنند.
محققان همینطور دریافتند که آنها روزهای بسیار بیشتری را با مشکلات سلامت روانی یا جسمی سپری می کنند.
دکتر «اولوواسگون آکینیمی»، محقق ارشد و پژوهشگر ارشد در کالج پزشکی دانشگاه هاوارد در واشنگتن دی سی، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «افرادی که همیشه احساس تنهایی می کردند، در مقایسه با کسانیکه هیچگاه احساس تنهایی نمی کردند، پنج برابر بیشتر در معرض خطر افسردگی، ۱۱ روز بیشتر در معرض سلامت روانی ضعیف و پنج روز بیشتر در معرض سلامت جسمی ضعیف بودند.»
تیم او اضافه کرد: «تنهایی فقط یک حالت عاطفی نیست- بلکه نتایج شدیدی برای سلامت روانی و جسمی دارد. پرداختن به تنهایی امکان دارد یک اولویت مهم بهداشت عمومی برای کاهش افسردگی و بهبود رفاه عمومی باشد.»
برای این مطالعه، محققان داده های جمع آوری شده بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳ را بعنوان بخشی از یک نظرسنجی سالانه دولتی در مورد خطرات سلامتی، که شامل بیشتر از ۴۷۰۰۰ نفر بود، تحلیل و بررسی کردند.
نتایج نشان داده است که بیشتر از ۸۰٪ از افراد مورد بررسی، سطحی از تنهایی را گزارش کرده اند، اما اشخاصی که سطح بالاتری از تنهایی دارند، بیشتر احتمال دارد که از نظر روحی و جسمی رنج ببرند.
محققان نوشتند: «آنچه بیش از تمام برجسته بود، این بود که تنهایی چقدر بر هر جنبه ای از سلامت تاثیر می گذارد که بر فوریت مواجهه با این بیماری همه گیر پنهان تاکید می کند.»
محققان دریافتند که بعضی از گروه ها عمیق تر از سایرین تحت تاثیر تنهایی قرار گرفته اند.
به عنوان مثال، زنان در تمام سطوح تنهایی، احتمال بیشتری برای مبتلا شدن به افسردگی و سلامت روان ضعیف نسبت به مردان داشتند.
آکینیمی اظهار داشت: «جوان ترها، زنان، افراد بیکار و اشخاصی که تحصیلات رسمی کمتری دارند، بیشتر احتمال دارد که تنهایی را گزارش کنند. تنهایی فقط سالمندان را تحت تاثیر قرار نمی دهد در همه سنین و پیشینه ها وجود دارد.»
محققان حدس می زنند که تنهایی امکان دارد با تحریک سیستم های پاسخ به استرس «جنگ یا گریز» یا با تاثیر بر جریان مواد شیمیایی مغز مانند سروتونین و دوپامین، بر سلامت افراد تاثیر بگذارد.
محققان نوشتند: «این تغییرات عصبی-شیمیایی، همراه با عوارض روانی ناشی از قطع ارتباط اجتماعی، احتمالا خطر مبتلا شدن به علایم افسردگی را زیاد می کند.»
آنها گفتند که مطالعات آینده باید بررسی نمایند که آیا کاهش تنهایی فرد می تواند سلامت جسمی و روانی او را بهبود بخشد یا خیر.
آکینیمی اظهار داشت: «اعتراف به تنهایی می تواند بعنوان ضعف یا شکست اجتماعی تلقی شود که امکان دارد افراد را از درخواست کمک منصرف کند. این سکوت می تواند نتایج سلامتی را بدتر کند و مداخلاتی را که می توانند از صدمه های طولانی مدت جلوگیری نمایند، به تأخیر بیندازد.»



منبع:

1404/05/03
12:23:56
0.0 / 5
11
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است : 1395~1404

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین
لاندری باکس، فراتر از یک خشکشویی آنلاین، به سلامت جامعه و رونق کسب و کارها اهمیت می‌دهد