نامه رییس مدیریت بحران به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در مورد حوادث طبیعی

نامه رییس مدیریت بحران به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در مورد حوادث طبیعی به گزارش خشكشوئی آنلاین رییس سازمان مدیریت بحران كشور از ارسال نامه ای به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در مورد مباحث مدیریت بحران اطلاع داد.


اسماعیل نجار در گفت وگو با ایسنا، در این باره اظهار داشت: امروز پنجم دی ماه، سالروز حادثه غم بار زلزله بم بعنوان روز ملی ایمنی در مقابل زلزله و كاهش اثرات بلایای طبیعی در تقویم سالانه كشور نام گذاری شده و همه ساله برنامه های متنوعی برای آموزش و تقویت آمادگی مردم برای روبه رویی با حوادث احتمالی در كل كشور برگزار می گردد.

وی با اشاره به تأثیر ائمه جمعه درمیان مردم خاطرنشان كرد: با عنایت به نفوذ كلام روحانیت در بین مردم در نامه ای به ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه پیشنهاد شد تا ترتیبی اتخاذ شود كه ائمه محترم جمعه در سراسر كشور در خطبه های نماز جمعه درباره اهمیت رعایت اصول ایمنی در ساخت و ساز، دوری از خطرات، اهمیت به فراگیری آموزش پیرامون مخاطرات طبیعی نظیر سیل، زلزله، طوفان، خشكسالی و... در بیانات خود استفاده كنند.

نجار در مورد عناوین پیشنهادی برای ارائه از جانب ائمه جمعه به مناسبت روز ملی ایمنی در مقابل زلزله و كاهش اثرات بلایای طبیعی اظهار داشت: 10 مبحث پیشنهادی برای طرح در نماز جمعه در این نامه مطرح گردیده است.

موارد پیشنهادی برای طرح در نماز جمعه كه از جانب رییس سازمان مدیریت بحران كشور مطرح شده در ادامه آمده است:

1- بر مبنای تصمیمات متخذه در مورد رعایت اصول ایمنی و تحكیم بنا در راه اندازی هر نوع ساختمان عمومی و دولتی، پیمانكاران طرف قرارداد باید تا مدت معینی كه در متن قرارداد قید خواهد شد در قبال حوادث احتمالی همچون خسارات ناشی از سیل و زلزله ضمانت شرعی و قانونی داشته باشند تا با متخلفین و عاملین خسارات برخورد شود.

2- در ارتباط با زلزله كه وقوع آن قابل جلوگیری و زمان آن قابل پیش بینی نیست با رعایت اصول ایمنی و مقاوم سازی ساختمانها می توان تا حدود زیادی خسارات ناشی از زلزله را كم كرد.

3- استفاده از مصالح ساختمانی مرغوب، رعایت استقامت و اجرای دقیق ضوابط فنی، خطر فروریختن ساختمان ها را در مقابل لرزش ها و آبگرفتگی تا حد زیادی برطرف می كند.

4- ساخت و ساز هرگونه بنا درحریم رودخانه ها، مسیل ها و سواحل دریاها، قرار دادن جان و مال مردم در معرض سیلابها است.

5- استفاده بی رویه از درختان جنگلی، مراتع و درختچه های بیابانی حركت سریع سیلاب ها را تسهیل نموده و در مناطق كویری سبب حركت شن های روان می گردد.

6- جنگل ها، رودخانه ها و كلیه منابع طبیعی كه دست بشر در تولید آنها دخالتی ندارد جزء انفال و ثروتهای ملی هستند كه استفاده غیر قانونی از آنها درست نیست.

7- غفلت و بی توجهی در روشن كردن آتش در جنگل ها و مراتع باعث آتش سوزی وسیع و خسارات جبران ناپذیر می گردد بنابراین اقدامات احتیاطی در صیانت از منابع ثروت ملی وظیفه دینی و انسانی ماست.

8- مساله آلودگی هوا و آلاینده محیط زیست امری مهم می باشد كه با سلامتی خانواده ها و افراد جامعه ارتباط دارد، همدلی و همزبانی دولت و ملت برای سالم سازی و ایمنی محیط زیست ضروری می باشد.

9- همیاری مردم در پیش آمدها و خودیاری در امر مقابله با سوانح و حوادث طبیعی و همكاری با نیروهای امدادی اقدامی خداپسندانه است كه دولت را در اجرای وظایف خود و عرضه خدمات بهتر یاری می دهد.

10- چون وضعیت زمین، ساخت و اقلیم سرزمین ما وقوع لرزه خیزی، سیل خیزی، خشكسالی و سایر حوادث طبیعی را تسریع می كند توجه بیشتر دستگاههای مسئول به امر آموزش عمومی حائز اهمیت می باشد و سبب كاهش خسارات می گردد.



1397/10/05
17:56:33
5.0 / 5
4354
تگهای خبر: آب , آلودگی , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین